demoN. xd 14 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Imie : Kacper.Wiek : 14.Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Około 23 godziny jeśli chodzi ile mam nabitych, a jeśli chodzi ile siedzę na forum to po 2-3 godzinki.Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady.Znajomość z większością użytkowników:Jest.Dlaczego ja ? :Znam bardzo dobrze ortografię i interpunkcję. Dużo osób już mnie tutaj zna. Jestem miły i kulturalny dla każdego użytkownika forum. Odrabiam warny regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 hm, jestem na tak. . Ja akurat Cię nie znam, ogólnie wymagania spełniasz prawie wszystkie, prócz wieku, ale to tam no, i jest hm, znowu mało redaktorów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jestem na tak .. jestes aktywny na forum wiec mozna dac Ci szanse :)bo malo osob jest na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Odrabiam warny regularnie. Może lepiej ,żebyś ich nie dostawał ;p??Hah jestem na Tak widzę ,że za bardzo już nikt nie robi wywiadów ;p Przyda się ktoś kto zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jestem na tak, ogarnie rolę redaktora, jeżeli mnie nie przyjmą, a Ciebie przyjmą, to ogarniesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jestem na tak, spełniasz wymagania.Mój imiennik ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi