Maus 833 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Nick:MausOpis problemu: Odpalam cs 1.6 ns i mam czarny ekran, odpalam na steamie kręci mi się celownik.Screenshoty:Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : gg 56501168/ i tu pwInne: Prosiłbym was o pomoc!!! //Question?;3 nic nie działa //Semi to też nie działa Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Maus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Steam-klikasz prawym na cs 1.6, właściwości i "Ustaw opcje uruchamiania..." i kliknij OK. Powinno być okej, a jeśli NS to reinstal, lub pobierz innego cs'a. //Odinstaluj i zainstaluj cs'a od nowa. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Question?;3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Maus, jeśli chodzi o kręcenie się w kółko to mi pomogło wywalenie całego cfg . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zmieniałeś System z 32 bit na 64 lub na odwrót? Bawiłeś się grafiką i ustawieniami komputera, i czy ściągałeś jakieś programy związane z grafiką. To są podstawowe pytania na rozwiązanie problemu, bo od tak po 'wiruje mi mysz' i 'mam czarny ekran' nie mogę stwierdzić co może być nie tak. Następnym razem rozwiń swój problem w kilku zdaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Można zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi