szoguun 1 568 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Twoj nick:Hames Nick podejrzanego*:a ja mam 6 latDane podejrzanego [sID+IP]* [iP] 9: 'A ja mam 6 lat' (CT) -- 176.221.124.218:1800 [sTEAM_2:0:832972239] Data (dzien, gg:mm) zajscia:przed chwiląTwoj dowod*:http://www73.zippyshare.com/v/LgB5NKSL/file.htmlRodzaj czita*:aim Nazwa mapki:tuscanCzasy podejrzanych akcji*:całe demkoIP /Nazwa serwera:FFA 1.6 @@Nie mogę otworzyć demka, proszę kolegę z UBT o sprawdzenie demka ORION @@Nie wiem czemu, ale to demko ma chyba puste nagranie bo normalnie niby się otwiera, ale nic nie pokaże. M@jki Edytowane 2 Stycznia 2016 przez M@jki H@rdcor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Demko normalnie działa,wystarczyło zmienić tylko jego nazwę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi