ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie w kolejnym wydaniu klasycznej gazetki, tym razem w wydaniu grudniowym. Jak możecie zauważyć, kategorie w gazetce zostały zmienione, niektóre usunięte, a niektóre dodane. Mam nadzieję, że obecne kategorie są lepsze niż poprzednie i zapewnią Wam więcej rozrywki. Na koniec, chciałbym Was przeprosić za spóźnienie się z gazetką, powodem był sylwester :szampan: :labado: :sick: Dodany został śnieg, z możliwością wyłączenia. Dodana została grupa VIP, która ma na celu pomóc sieci finansowo. Dodana została grupa Stały Bywalec, dla osób które pomogły rozwinąć się sieci. Grupa przyznawana jest osobom, które pomogły sieci w inny sposób niż przez pomoc finansową. Osoby, które pomogły sieci finansowo otrzymują grupę Donator. Dodane zostały świąteczne emotikony: :swtaniec: :prezent: :mikolaj: :chsmiley: :swchlanie: :swkiss: [FORUM] ŚWIĄTECZNE ZDJĘCIA: Odnośnik [sERWERY] (CS 1.6/FFA) TOP15 - Odnośnik (CS 1.6/ODD2) TOP15 - Odnosnik (CS 1.6/ZOMBIEMOD) Konkurs Aktywności - Odnośnik (CS 1.6/CSGOMOD) Strzelasz? Nagrody zbierasz! - Odnośnik (CS:GO/CODMOD) TOP3 - Odnośnik (CS:GO/4FUN) Fragujesz? Zyskujesz! - Odnośnik REDAKTOR: [+] GryTrean | [+] Tymbarkowa x3 GAMER: [+] Umciaak * | [+] Korcikoo | [+] Landynka OPIEKUN SERWERA: [+] James0v. | [+] Shinozaki | [+] OG droso | [+] Mr.saper *VIP: Maus | Question? ;3 | Umciaak * | Marina | SzeregowiecPL | M@JKI H@RDCOR | lemiwiki Grupa, przy której widnieje gwiazdka ( * ) nie posiada uprawnień do moderacji forum. Użytkownicy wpisani w podzięce za pomoc finansową. Pynia → Śnieżynka Mysza → Zouza Ho0liBiceps → Ho0li Shoke → WiZi HardBoss → Senbonzakura Tracer → Maus Black-Hunter → Szczepan JC PLAMBYGG AS → AK-47 HeadShot Sieć cs-classic została założona w 2012 roku. promistrz | Counter-Strike 1.6 - 23/0 SzeregowiecPL | Counter-Strike:Global Offensive - 28/12 Filmik udostępniony przez: -_- Filmik udostępniony przez: Weronikaa Idzie Hans placem i widzi żyda jak sobie smaruje kawałek chleba gównem i pyta żyda - co bieda żydzie? A żyd na to - no bieda, bieda. A Hans - to co tak ku*wa grubo smarujesz? Autor kawału: SzeregowiecPL Edytowane 3 Stycznia 2016 przez ωιncнєѕтєr 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hahaha jest mój ADAM MICKIEWICZ i.. kawał XD ups 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejek 11 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ładne, ciekawe, estetyczne...WiNN, jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ładnie zrobione, czytelne no i jest mój awans . Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Z tego co się orientuję to w grudniu na redaktora awansowała jeszcze Tymbarkowa.Poza tym to nie mam zarzutów, bardzo mi się podoba. Doceniam ile pracy zajęło Ci przygotowanie wszystkiego i jak zawsze masz ode mnie ogromnego plusa! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bardzo dobra praca, dałabym lekko większą czcionkę i naprawdę będzie super, like! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kawal mnie rozsmieszyl z reszta jak wszystkie Leci plusik za wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Gazetka fajnie napisana + dzięki, że wstawiłam najgłupszy filmik XDDDDDDDD Wielki plusik Winczi! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Świetne! Mi się podoba leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Gazetka fajna, +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Fajna gazetka + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jest okej, czytelnie, są ważne informacje i takie, które mogę kogoś zainteresować. Leci zasłużony + P.S. Zapomniałeś mnie w awansach, nie wybaczę Ci tego ! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim za ocenę Jest okej, czytelnie, są ważne informacje i takie, które mogę kogoś zainteresować. Leci zasłużony + P.S. Zapomniałeś mnie w awansach, nie wybaczę Ci tego ! XD Przepraszam Już Cię dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wielki + za gazetkę Zapomniales o mnie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wielki + za gazetkę Zapomniales o mnie dzieki Gdzie o Tobie zapomniałem? Grafika dostałeś w listopadzie, adminów oraz stałych bywalców nie wpisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Gratulacje Bardzo mi się podoba. Wszystkie najważniejsze wydarzenia opisane, bardzo ładna oprawa graficzna. Gratulacje dla mistrza i Mickiewicza za staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No wichajster, ZAJE* Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wydane zostało wydanie styczniowe. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi