DragoNa 48 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opis problemu: Ja mam taki problem z cs że ja wbijam na serwer to nie bije mi na serwer tylko mnie wyrzuca z gry do pulpitu a to co pisze jak mi wejdzie do gry Mod _ load brush sprinter/richol. spr has wrong reison mumber [0 should bo 30]Screenshoty: Nie wiem jak dodac Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : 50961958Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zrób ss'a i wrzuć, spróbuje pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Co do ss to wrzucasz na hosting np. http://pl.tinypic.com/ i wklejasz tu ten link z Czekamy ;p A inne serwery? Sądzę, że masz jakiś plik inny niż ten z serwera. Próbowałeś reinstall? Spróbuj skasować zawartość folderu cstrike_download Edytowane 2 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A co wam po ss jeżeli on jest nieobowiązkowy, a w dodatku w opisie problemu zaznaczył 'Wyskakuje błąd .. o treści..' Pierwszy raz spotykam się z takim błędem, spróbuj usunąc cs'a łącznie z usunięciem całego folderu gry SHIFT+DELETE. Następnie upewnij się czy aby na pewno wszystkie katalogi o nazwie 'Counter Strike 1.6' (każdy z dysków) są usunięte. Zainstaluj swojego cs'a i melduj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi