TheGumiS 237 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz: Windows 7 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: Płyta główna - ASRock H81M-HDS Karta graficzna - Radeon R9 270 Dysk twardy - Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM Procesor - Intel Core i5 - 4690 3,5 GHZ System - Windows 7 RAM - 4 GB DDR3 1333 MHz Good Ram Obudowa - AeroCool GT Advance Black Zasilacz - Tracer Be Cool 620W Silent W czym masz problem?: Gra o nazwie Counter-Strike: Global Offensive sama podgłaśnia mi mikrofon -.- Mam ustawione +20db a gra podgłaśnia na maxa ( +34db - słychać by było :masturbacja: o.O ) Przy teamspeak 3 wystarczyło offnąć "Automatic voice gain control" PS. Nie chce mi się ściszać 987087086860867860 razy mikrofonu :C Edytowane 2 Stycznia 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nazywaj tematy zgodnie z ich zawartością. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi