Question?;3 113 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie dawno wstawiłem filmiki na youtube z naszego Deathrun'a, oto one: 1) 2) 3) Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Reklama? Czy to jest reklama? przechodzenie mapy to reklama? bo ja nie wiem przechodzisz mapę i piszesz, że to jest reklama... Następnym razem napisz na ekranie lub powiedz coś o serwerze pokaż klasy, które masz odblokowane, jaka jest atmosfera itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Powiem tak przerób te filmiki no wiesz np. Dodaj napisy na początek "Forum.cs-classic.pl Klasyczna sieć Serwerów" lub koniec "Pozdrawiam Forum.cs-classic.pl Klasyczną sieć Serwerów", pokaż opisy klas, lub same klasy i wtedy to może być reklama Tak jak wyżej napisał Maus: Reklama? Czy to jest reklama? przechodzenie mapy to reklama? bo ja nie wiem przechodzisz mapę i piszesz, że to jest reklama... Następnym razem napisz na ekranie lub powiedz coś o serwerze pokaż klasy, które masz odblokowane, jaka jest atmosfera itp. Przechodzenie mapy nie jest reklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ale na sofcie to ty grać nie musisz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi