Pandi 0 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 1.Twoj Nick: Pandi 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Neo -=Phillipster=- 4.IP/SID oskarzanego*: na chwile obecna nie dam rady wstawic 5.Data i godzina: 17:12 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://www80.zippyshare.com/v/gg5iBt2U/file.html 7.Opis sytuacji: Grałem sobie elegancko a tu nagle ban na 30 min za kulturę ktoś inny przeklinał a mi się dostało na ss widać w konsoli ze nie ja przeklinałem *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie ma po co się denerwować, Ban przypadkowy, kolega się wstawił za Tobą, niestety my jako @ nie mamy możliwości dać odrazu UB , więc poczekać musiałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Admin też człowiek, więc może się pomylić. Skarga słuszna, ale admin powinien dostać najwyżej upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandi 0 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Spoko rozumiem, tylko czas premki leci pierwsze ss a teraz to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi