strzala312 0 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Takie małe natchnienie .. Klasa premium: Famase z niego 1/5/6 Widzialny 60% Na nożu nie widzialny 100% Klasa normalna: Duriel SG-552 1/11/10 Posiadający HE a z niego 1/2/3 na natychmiastowe zabicie wroga, oraz posiada ubranie wroga Klasa normalna: Wariat Gaill z niego 1/13/14 Glock 1/5/6 Klasa Normalna(bądź premium) Najemnik M4 z niego 1/11 albo coś z inteligencją Kiedy użyje nóż i naciśnie E włącza się Furia czyli regeneracja HP i szybkie przemieszczanie się przez ściany albo szybka ucieczka Perki: Meekastone- sztuczna bomba gdy ją używasz wróg natychmiastowo ginie albo zabiera hp Może by zrobić taki perk jak kiedyś Tajemnica Serwera była, bo na niektórych serwerach jest taki perk.. Nazywał by się Tajemniczy Classic i 1/1/2 z HE, 2k z hita + dmg z inteligencji, ubranie wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 perk fajny ^^ .. ale nie wiem czy moze byc bo chyba było coś ze sie psuł serwer od niego ^^ czy tam bugował nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Co do perku to jestem na nie Ponieważ ktoś podłoży prawdziwą pakę i da tą z perka na prawdziwą i boom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jestem na tak za klasą wariat i duriel.A perk jest na wielu innych serwach, a gracze uważają to za śmieć,nie potrzeba kolejnego śmiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 fajny pomysł na klasy ale na ten perk nie bardzo zgadzam sie z kolega up ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Klasy są Ok ale ten perk jest do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Klasy Ok, ale perk? Dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 pierwsza klasa za mocna a reszta przeciętna, nie przekonała mnie żadna. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pierwsza klasa by była lepsza od Magika więc odpada inne klasy takie słabe troche Na Nie.Tak wgl był już tu perk Tajemnica serwera który dawał 10k dmg ale został usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi