mr.Burger 82 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nick: mr.Burger Powod: koniec wolnelgo i trzeba zagrożenia poprawić :/ do tego padly mi sluchawki, a bez dzwieku sie denerwuje jak gram xd Czas nieobecnosci: mysle, ze tylko ten tydzień Cos od siebie: na godzinke dziennie powienien wbijac na serwer przypilnowac dzieci zyczcie mi powodzenia w poprawach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 No to topka będzie moja , a ty się poprawiaj :izi:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Bój się dalej, bo ja tu wrócę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi