pawel1971tychy 313 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Admini!!!!!!!!!!!!!!! Pimpolini narobił sobie problemów , nie trzymając kompletnie się regulaminu, poszedł ban na 30 min, wolał sam siebie odbanować po 5min.Trzeba go traktować jako AB=Aktywny Ban i nie może go być na naszym serwerze. Jedyna jego szansa to Właściciel. Dopóki nie otrzymam od Właściciela wiadomości że dostaje UB. Waszym obowiązkiem jest Banowanie go za aktywnego dobranoc. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Pawel.? Poprawiono kilka błędów w pisowni. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ok , przyjalem majster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tu macie bana z powodem wrzucenia ssów. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39397 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Paweł i po co adminów ostrzegasz w taki głupi sposób, jeżeli admin nie banuje osoby zbanowanej(tu . aktywnego) to znaczy nie sprawdza AMXBans a dalej.. nie nadaje się na admina, i w taki też głupi sposób traci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszfalken 1 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Pomożecie mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Jeżeli nie chcesz dostawać banów z powodem "Aktywny Ban" wyślij smsa i kod podaj Właścicielowi Karolowi aka buźka ( -_- ) http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/Więcej informacji znajdziesz pod tym linkiem @@ vTak czytam, a także to "Informuje że UB jest jednorazowe i mam prawo odmówić usunięcia bana." podkreślając " odmówić usunięcia bana" czy ja wiem o czym myślisz? czy wiem jaki werdykt dałeś? Może nie ma wstępu ale jak widać bany mu nie straszne Edytowane 5 Stycznia 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Gumis po kiego go przesyłasz do mnie? Czytasz w ogóle prośby o UB?Wystarczy że admini i UbTeam go przesłali do mnie, powiedziałem jasno, NIE DOSTANIE UB, wbijał na aktywnym, nie ma prawa wejść na serwer, a Ty go jeszcze wysyłasz do mnie. Ten gracz nie ma wstępu na serwer, UB nie otrzyma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Skoro Karol wszystko wyjaśnił, to temat zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi