dejw 0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: dejww 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: UcHo.R.on[E] 4.IP/SID oskarzanego*: ----- 5.Data i godzina: 05.01.2016 - 16:45:45 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): brak 7.Opis sytuacji: Gram na serwerze od paru miesięcy. Jak większość graczy dostawałem bany za podejrzewanie różnych wspomagaczy, oczywiście po zrobieniu screenów przez adminów dostawałem UB, bo grałem czysto. Dzisiaj dość dziwna sytuacja, ponieważ gram normalnie jak zawsze i bum, ban. Nie wiem jaki to był powód, ale napisanie, że dostaje na stałe bo po prostu jestem aktywny, jest dość dziwne, chyba coś nie tak. Ponadto screenów żadnych nie mam, demka nie nakręcił, więc no. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Fantazja Cie kolego ponosi http://forum.cs-classic.pl/topic/43323-dejww-wh/#entry261814 Edytowane 5 Stycznia 2016 przez ToNieTakJakMyslisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Jesteś zbanowany na naszej sieci. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi