mr.Burger 82 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie wiedziałem gdzie to napisał, więc napisałem tutaj. W razie coś, proszę o przeniesienie.Ostatnio jest problem z graczami wbijającymi na AB.Przykładowo miałem dzisiaj sytuację, gdy gracz na U@ rozkazał mi (ogólnie adminom na serwerze) dania ss'ów innemu graczowi pod groźbą, że napisze on na nas skargę. Został on za tą groźbę ukarany banem, jednak po 5 minutach ponownie wbił na serwer ze śmiechem, że nie da się go zbanować. Dostał perma za AB, jednak sytuacja z jego powrotem znowu się powtórzyła.Próbowałem wszystkich sposobów jakie znam + jakie znalazłem w Admin roomie, ale żaden nic nie dał.To pojawia się moja propozycja, aby dodać możliwość banowania w taki sposób, że gracz mimo zmiany IP nie może wbić ponownie na serwer. Nie pamiętam jak się ten plugin nazywał, ale wiem, że taki istnieje, ponieważ widziałem kiedyś na innym serwerze xd P.S. Jak znajdę chwilę czasu to postaram się znaleźć ten plugin POZDRAWIAM HOT DOG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Również byłbym za dodaniem owego pluginu bo jak już burger wspomniał, naprawdę uciążliwe jest banowanie takich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Dobry pomysł, ale taki plugin się opiera na banowaniu pewnego zakresu IP więc możesz całe osiedle zbanować poprzez właśnie tego jednego gracza. ~~ Rada zasięgnięta z pewnego tematu z amxx Edytowane 5 Stycznia 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jaki? Bancfg? Stary plugin, który nic nie daje, zwykły protector z ustawioną blokadą na nadpisywanie plików, itd to blokuje, a wiele ns'ow też ma takie blokady, więc ten plugin jest bezsensu, nic już nie daje, bo każdy wie, że wystarczy usunąć kilka linijek by wejść do gry jeżeli nie ma protectora. Neobans? TO prawie nic nie dawało, a kontaktu z twórcą i tak nie mam. Ban na zakres? Odpada, polecą inni gracze, dość spora liczba graczy, więc bezsensu. Jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ban na nick ban na sid (o ile pamietam na #5 komenda amx_banid nie dziala :/) Ban na wewnetrzne ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ban na nick, zmieniasz nick i wchodzisz znowu, ban na Steam ID? przecież amxbans banuje na steam ID i IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Neobans byl swietny ale to bylo z rok temu. Czemu juz nie jest uzywany? -jak jeszcze mialem admina to DAWALO duzo -.- ^^ Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Damian? NL/PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 @Damian skończyła się licencja, a kontaktu z autorem brak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja tez nic nie znalazlem :/ No nic, zostaje tylko dawanie milionow banow tej samej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Chyba że ktoś wpadnie na jakiś fajny sposób, to może pisać do mnie na PW. Może uda się cos wymyśleć, nie tyle z banami, co np: z czitami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi