Skocz do zawartości

Ciągłe wbity na AB

mr.Burger

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem gdzie to napisał, więc napisałem tutaj. W razie coś, proszę o przeniesienie.

Ostatnio jest problem z graczami wbijającymi na AB.
Przykładowo miałem dzisiaj sytuację, gdy gracz na U@ rozkazał mi (ogólnie adminom na serwerze) dania ss'ów innemu graczowi pod groźbą, że napisze on na nas skargę. Został on za tą groźbę ukarany banem, jednak po 5 minutach ponownie wbił na serwer ze śmiechem, że nie da się go zbanować. Dostał perma za AB, jednak sytuacja z jego powrotem znowu się powtórzyła.
Próbowałem wszystkich sposobów jakie znam + jakie znalazłem w Admin roomie, ale żaden nic nie dał.
To pojawia się moja propozycja, aby dodać możliwość banowania w taki sposób, że gracz mimo zmiany IP nie może wbić ponownie na serwer. Nie pamiętam jak się ten plugin nazywał, ale wiem, że taki istnieje, ponieważ widziałem kiedyś na innym serwerze xd

P.S.

Jak znajdę chwilę czasu to postaram się znaleźć ten plugin :)

POZDRAWIAM HOT DOG :)

• Like 3

Dobry pomysł, ale taki plugin się opiera na banowaniu pewnego zakresu IP więc możesz całe osiedle zbanować poprzez właśnie tego jednego gracza. ~~ Rada zasięgnięta z pewnego tematu z amxx ;)

Edytowane przez TheGumiS

• Właściciel

Jaki? Bancfg? Stary plugin, który nic nie daje, zwykły protector z ustawioną blokadą na nadpisywanie plików, itd to blokuje, a wiele ns'ow też ma takie blokady, więc ten plugin jest bezsensu, nic już nie daje, bo każdy wie, że wystarczy usunąć kilka linijek by wejść do gry jeżeli nie ma protectora.

Neobans? TO prawie nic nie dawało, a kontaktu z twórcą i tak nie mam.

Ban na zakres? Odpada, polecą inni gracze, dość spora liczba graczy, więc bezsensu.

Jakieś inne pomysły?

• Właściciel

Ban na nick, zmieniasz nick i wchodzisz znowu, ban na Steam ID? przecież amxbans banuje na steam ID i IP

• Właściciel

Chyba że ktoś wpadnie na jakiś fajny sposób, to może pisać do mnie na PW.

Może uda się cos wymyśleć, nie tyle z banami, co np: z czitami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności