Kubus :-) 5 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Nick: Kubus :-) Powód rezygnacji: Stwierdziłem iż nie powinienem być adminem ponieważ : - mam 14 lat ( i tym nie spełniam wymogów nie mam mutacji też tym nie spełniam wymogów) Coś od siebie: Mam nadzieję że serwer będzie się dalej rozwijał, chciałbym pozdrowić : arcziego, shiniego, Karola, zygiego, domelenela, ciapatego, dreezia, heroesa, oraz wszystkich adminów jailbreaka Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Kubus :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jay cie przyjął do administratorów jailbreka i dobrze zrobił ponieważ byłeś i jesteś bardzo dobrze ogarniętym adminem ale cóż szkoda,że odchodzisz.Mam nadzieję,że nadal będziesz grał na jailu . /Rezygnacja przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi