CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Nie ma więcej nagród, nagłówek was zmylił Gratuluję wszystkim pozostałym zwycięzcom. Ciekawość mnie zżera kto jaką grę wylosował, tak więc możecie się tu pochwalić. INSTRUKCJA DODAWANIA GRY 1. Po wejściu na steam po lewej na samym dole klikamy "+ dodaj gre" 2. Aktywuj produkt na steam 3. Dalej 4. Zgadzam się 5. Wpisujecie KOD Z mojej strony jest to gra Speed Kills, pierwsze o niej słyszę ale być może pójdzie na moim komputerze Edytowane 6 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Poradnik przydatny, chociaż ja sam wiedziałem jak dodać. Mi wylosowalo SickBicks czy coś takiego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja też wiedziałem jak dodać ale nic dodać nic ująć przydatny bo dokładnie tak trzeba postępować a ja dostałem Postala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Global Ops 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Crystals of Time 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Yury ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Woodle Tree Adventures xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 lily and sasha coś tam xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie ma więcej nagród, nagłówek was zmylił Gratuluję wszystkim pozostałym zwycięzcom. Ciekawość mnie zżera kto jaką grę wylosował, tak więc możecie się tu pochwalić. INSTRUKCJA DODAWANIA GRY 1. Po wejściu na steam po lewej na samym dole klikamy "+ dodaj gre" 2. Aktywuj produkt na steam 3. Dalej 4. Zgadzam się 5. Wpisujecie KOD Z mojej strony jest to gra Speed Kills, pierwsze o niej słyszę ale być może pójdzie na moim komputerze To ta najnowsza sciganka , dajta pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A idź pan w ch*j, puzzle XD Przydatna instrukcja, bo nie wiedziałem jak to zrobić :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi