Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po włączeniu Cs 1.6 steam wywala taki błąd help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Wyłącz steam (prawa ikona steam, wyłącz), potem włącz steam i włącz cs'a. ^^ o tą ikone chodzi w prawym dolnym http://scr.hu/88xw/isfrg Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Question?;3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jeżeli nie zadziała wejdź w regedit, Current_User - > Software - > Szukasz Valve i usuwasz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po mojemu nie ma sensu grzebać w rejestrze a wystarczy wyłączyć cs'a którego już uruchomiłeś, stąd ten błąd. ctrl + alt + delete, nie jestem pewny czy w win 8 czy to 10 , nie wiem.. sie odpala na to samo. Procesy i wyłącz hl.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi