strzala312 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie wiem czy dobrze piszę, ale chcę wam przedstawić bardzo ciekawą stronkę do wszystkich praktycznie gier do CS. Na stronce możecie ściągnąć sobie jakieś nowsze ciekawsze, modele broni, ludzi, mapki oraz są tam komendy na zmiane koloru celownika, albo po strzale z AWP automatycznie wam kuca wystarczy się zapoznać z tym i możemy cieszyć się nowymi możliwościami )) http://gamebanana.com/ Napisałem jeszcze w dziale Dodatki, ale nie sądzę aby ktoś tam zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi