Matex1 0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hej ! Najpierw cos o mnie Mam na imie Mateusz , mam 16 lat Interesuje sie grami komputerowymi I chcialbym was zaprosic do oceny mojego filmu na yt :0 Macie tutaj linkacza : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Brak montażu, jedynie spowolnienie w pewnym momencie, prawie identyczne można dostać ściągając mecz z gotv. Postaraj się włożyć więcej pracy w filmik, więcej efektów jednak bez przesady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex1 0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gry Tren PW ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Przywitałbyś się chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi