'Fryt0 0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 1. Twój Nick Cebula Carry 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin 3. Nick oskarżonego Kasia 4. Steam_ID oskarżonego .... 5. Data i godzina zdarzenia 06.01.2016 godz. 22:00 6. Mapa dd2 7. Opis sytuacji Postanowilem sobie pograć na moim 2 koncie na naszym ukochanym serwerze( na 1 mam suprime i nick Fryt0 gdzie kasia mnie dobrze zna ale sie nie lubimy) Poklikałem paru typa i dostałem bana za wh? Pewnie kojak sie popłakał za jedną sick akcje no ale cóż jak ktos jest lepszy to juz placz. prosze o rozpatrzenie mojej sprawy i odbanowanie mnie. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) demko z mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, Od bana możesz się odwołać w przeznaczonym do tego dziale, czyli prośby o ub, lecz nie zapomnij dostosować się do panujących tam zasad. W ciągu 24 godzin admin powinien rozpisać Ci demko, w przeciwnym razie możesz napisać na niego skargę i otrzyma on ostrzeżenie. (W tym wypadku jest to opiekun serwera, więc liczę na to, że nie zawiedzie ). To na tyle. Temat zostawię otwarty, lecz ostrzegam, że posty nic nie wnoszące typu "miałeś wh" itp. będą karane. A jednak zamykam, gdyż nazwa tematu powinna być Skarga - nick osoby. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi