rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No tak sb trejduje i trejduje... I wytrejdowalem karambita caseh ft z 85% blue i blaze Z 180€ na plus w1 trade xd PS: BS: EQ: Pozdrowionka xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 O ja też mam takiego karambita Tylko że biedniejszego o 300€.. Co do trejda to skąd ty takich łebków bierzesz? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 @up typo się nie ogarnął chyba jak to wygląda XD bo mu dałem 240euro i się ucieszył, że dostał "overpay" 10€ XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Podaj typa z którym się trejdowałeś, z miłą chęcią się z nim potrejduje skrzynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Hahahha "głupi ma zawsze szczęście", zacznę trejdować moimi 0.30e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi