Pauulyn 121 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Typ Pracy: Logo Wymiary: 16x12Render, Stock: Render (chyba)Napis/y: SSTematyka: Kolorystka: Czerwone literki, w miarę gruba czcionka. Inne: Chciałabym żeby to logo było przezroczyste. Bez żadnego tła, same literki. Chce wykorzystać do gry. Litery mogą być w takim ułożeniu jak na ss, lub jedna trochę wyżej od drugiej. http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1452154372__lalala.jpg Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dokladne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracy*Tematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory ktore powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego * - Oznacza ??e punkt musi zosta�? uzupe??niony Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Landrynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Przepraszam bardzo za ten post. Chciałbym przeprosić wszystkich urażonych, ponieważ skłamałem i Was oszukałem. Pomyliły mi się gry, i to nie w Metinie trzeba było dodawać specjalny kolor, aby tło było przezroczyste. Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone. Słaba praca: Edytowane 7 Stycznia 2016 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Od razu mówię, że przezroczyste tło nie jest odczytywane przez Metina ^^ Dlatego będzie ono na biały tle. Jakby nie było odczytywane to bym tematu nie pisała. Chyba widziałam w grze, że tak mają... Po co się kłócisz ^,- To widocznie nie potrafisz zrobić. Nie mam powodu, żeby się cieszyć. Czekam dalej ;> Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Landrynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 winchester ma racje.Wykonał pracę, więc zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Otwieram na prośbę autorki. Winchester nie ma racji bo w Metinie da się zrobić przezroczyste logo, wiem to bo sama dla CSC to robiłam gdy mieliśmy gildię. Nie łapie przezroczystości jeżeli zrobisz je w PNG bo trzeba to było zrobić w innym rozszerzeniu, ale tutaj trzeba zasięgnąć do internetu gdyż już zdążyłam to zapomnieć. Dlaczego Semi zamykasz zlecenie gdy raptem widnieje ono od 3 godzin, może ktoś się skusi aby je wykonać. Ps. Może później wykonam gdyż tak jak wspomniałam, nie pamiętam już jakiego rozszerzenia się używało by logo działało w metinie. Jeżeli znajdę chwilę to zrobię, jeżeli nie to niestety nie wykonam. ;p // http://www110.zippyshare.com/v/MBzw7epE/file.html Prosze, zrobiłam Ci tu 5 propozycji, nie mogę wstawić na Ihosta ani nie odtworzysz obrazka bo to rozszerzenie uniemożliwia, sprawdź czy Ci pasują. (W metinie dopiero je zobaczysz jak tam je dodasz) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi