'Fryt0 0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nick: Cebula CarryLink do SS:...Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie mam bo było to wczorajSerwer: cs go FFA only dd2/mirage/inferno Link do bana: http://threemapsocscgo.cs-classic.pl/ Hmm od czego by tu zacząć może od tego że na głównym koncie mam supreme i grając na moim 2 koncie zacząłem sobie grać na waszym serwerze, zrobiłem 12:4 czy coś takiego i nagle banik... Zbanowała mnie adminka która ma mg1 pozdro... Zapraszam do pobrania i oceny mojego demka oraz ropatrzenia sprawy. Chciałbym dodać że mam sluchawki ss siberia v2 więc nie oceniajcie czy słyszałem kogoś czy nie.... Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi