GryTrean 677 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) REDAKTOR: GryTrean GOŚĆ: GrzechuNorth [GryTrean]: Siemanko wszystkim! Z tej strony GryTrean po raz pierwszy w tym dziale jako redaktor :xmas: Wraz ze mną jest dzisiaj Grzechu z nickiem GrzechuNorth na forum. Na początku powiedz nam proszę jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz? [Grzechu]: Mam na imię Grzegorz, ale wy znacie mnie jako Grzechu. Mam 16 lat ale 22.01 będę miał 17. Pochodzę z woj Łódzkiego a miasto to Skierniewice. [GryTrean]: Miło mi cię poznać Grzegorz, albo jak kto woli po prostu Grzechu . Może opowiesz nam coś więcej o swoim miejscu zamieszkania? [Grzechu]: Znajduje się ono między Łodzią a Warszawą. Nazywane jest stolicą nauk ogrodniczych. Zawsze w 3 tyg. września jest organizowane święto Kwiatów, Owoców i Warzyw. Całe miasto wtedy jest w wielkiej radości. Przyjeżdżają wtedy różne gwiazdy tj. Ewa Farna, Perfect, TEDE albo After Party. Mamy odnowiony park oraz jeden z najładniejszych dworców kolejowych w Polsce. [GryTrean]: Więc rzeczywiście we wrześniu musi się u ciebie dużo dziać, a jak spędzasz reszte roku? Masz na przykład jakieś hobby? [Grzechu]: Reszta roku jakoś mija a przede wszytkim na nauce. A co do hobby to interesuję się siatkówką oraz lubię się pobawić w robieniu TS 3 a kiedyś także serwerów MC. [GryTrean]: Ile czasu już grasz w siatkówkę? Myślałeś może o profesjonalnej grze w jakieś drużynie czy grasz może bardziej dla frajdy? [Grzechu]: Gram od 3 lat. W drużynie mi się nie zdarzyło zagrać, gram bardziej dla przyjemności. [GryTrean]: W takim razie co chciałbyś robić w przyszłości? Masz już 16, prawie 17 lat, więc jesteś już w szkole średniej, wybrałeś liceum czy może jednak technikum? [Grzechu]: Wybrałem liceum a w przysłośći dołączam do firmy ojca który zajmuje się zarządzaniem nieruchomościami. [GryTrean]: Co kierowało tobą przy wyborze liceum? Ciekawi ciebie to czym zajmuje się twój ojciec czy po prostu chcesz kontynuować rodzinny biznes? [Grzechu]: Byłem tam i wiem czym się zajmuje więc bym powiedział, że to i to. [GryTrean]: Dobrzę, przejdźmy może dalej Pisałeś wcześniej że lubisz się pobawić w robienie serwerów TS3. Robisz małe serwery dla samego siebie czy może jednak większe projekty dla innych osób? [Grzechu]: To i to. Przyjmuję zlecenia i je wykonuje. Oczywiście nie za darmo, ale dla siebie też często robię. [GryTrean]: Robienie serwerów TS3 wydaje się dość trudne, bawienie się permisjami, rangami itp. Ile czasu zazwyczaj zajmuje ci zrobienie takiego serwera? Pare godzin czy może nawet pare dni? [Grzechu]: Zależy od stawki xD, zazwyczaj jest to 3-5h [GryTrean]: Tylko pieniądze w głowie Chcesz się może podzielić z nami informacją ile mniej więcej dostaje się za taką prace? [Grzechu]: Niestety ile zarabiam zostawiam tylko dla siebie. [GryTrean]: Rozumiem, przejdźmy dalej. Pisałeś wcześniej że w "Święto kwiatów, owoców i warzyw" przyjeżdzają rózne gwiazdy tj. na przykład Ewa Farna. Masz może jakąś ulubioną "gwiazde"? [Grzechu]: Szczerze to nie mam. [GryTrean]: A lubisz może słuchać muzyki? Jeśli tak to jakiej? [Grzechu]: Zazwyczaj słucham Hip-Hop i Disco Polo [GryTrean]: To może tutaj jakiś ulubiony artysta? [Grzechu]: Jak już pisałem nie, ale lubię słuchać TEDE [GryTrean]: Nigdy nie słyszałem nazwy ale to może dlatego że nie słucham tego typu muzyki Masz może jakąs ulubioną piosenke czy słuchasz bardziej ogólnie, "to co się właczy"? [Grzechu]: To co się włączy. [GryTrean]: Dobrze, może zmienimy temat Jak trafiłeś na sieć cs-classic? Był to przypadek, po prostu znalazłeś na google czy może dowiedziałeś się od jakiegoś znajomego? [Grzechu]: Kiedyś wygooglowałem jak zajmowałem się serwerami MC. Skończyłem z tym i dołączyłem tutaj. [GryTrean]: Aktualnie jesteś adminem na ts3 oraz na deathrunie cs 1.6, kiedyś posiadałeś go również na JB CS:GO, dlaczego zrezygnowałeś? Znudził ci się tryb czy może jakaś inna przyczyna? [Grzechu]: Brak chęci do gry na 2 serwerach a teraz wgl. nie mam chęci do CS:GO [GryTrean]: Dlaczego? Denerwują ciebie ruscy w teamie czy przyczyną jest sama gra a nie społeczność? [Grzechu]: Sama gra. Kiedyś musiała się dla mnie wypalić. [GryTrean]: Jednak wciąż grasz w 1.6, co ciebie przy nim trzyma? Jak wiemy grasz na deathrunie, dlaczego akurat ten serwer? [Grzechu]: 1,6 to moje stare klimaty z dzieciństwa a DR z powodu tegp że jest to mój ulubiony tryb [GryTrean]: Planujesz aby postarać się o jeszcze jakieś rangi na forum/serwerach czy zostajesz przy tym co aktualnie masz? [Grzechu]: Zostaje przy tym co mam ale może kiedyś. [GryTrean]: Dobrze, na tym zakończymy nasz wywiad, mam nadzieje że jesteś zadowolony i że cie nie zanudziłem Jak zwykle na koniec możesz teraz kogoś pozdrowić [Grzechu]: Pozdrawiam pynie i Kryptona [GryTrean]: Dobrze, dziękuję tobie i widzimy się na forum albo na TS'ie [Grzechu]: Dzięki do zobaczenia Proszę zauważyć że był to mój pierwszy wywiad! Proszę o jakieś dobre rady i propozycje żeby moje kolejne wywiady były lepsze choć sam z siebie jestem zadowolony Pozdrawiam, GryTrean Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Wywiad nie jest zły, aczkolwiek słowo "zarządzaczem" w tytule trochę mnie przeraziło. Poza tym to zwracaj uwagę na to żeby pisać takie słowa jak "Ci", "Tobie", "Ciebie" z wielkiej litery. Wiem, że to Twój pierwszy wywiad, dlatego nie będę się za bardzo czepiać. Tobie Grzechu dziękuję za pozdrowienia i czekam aż zagramy razem w siatę! Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Pynia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajny wywiadzik, fajnie się czytało, fajnie napisany ^^ Plusik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No mnie akurat zawsze razilo "Ci, Ty, Tobie" z malej ale ale da sie czytac nie jest zle dobrze jest Plusik dla Ciebie za wyczerpujace pytania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 W sumie wywiad całkiem na plus. Ale doczepię się jednego, jak można słuchać hiphop? xD Hip-hop to cała subkultura w której wchodzi kilka grup, między innymi RAP który za pewne miałeś na myśli ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Staraj się jeszcze zadawać pytania bardzo konstruktywne i wymagające dłuższego przemyślenia przed odpowiedzią. Tak prócz jeszcze pisania "Ci, Tobie itp" zwrócili Ci już uwagę, więc szkoda się powtarzać. Co do wywiadu jak na pierwszy raz to naprawdę jest bardzo bardzo dobrze myślę, że z każdym następnym będzie jeszcze lepiej ! Czekam z niecierpliwością. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Dołączę się do wypowiedzi. Sam wywiad jako treść mi się podobał, jednak razi mnie interpunkcja i w niektórych miejscach ortografia (np. "przysłośći"). Zwracaj także uwagę na polskie znaki (np "gwiazdę", zamiast "gwiazde" lub "jakąś", zamiast "jakąs"). Oprócz tego, tak jak już napisałem, wywiad został przeprowadzony ciekawie. Czekam na kolejne rozmowy Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wywiad na plus!Powodzonka Grzech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi