polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cześć.Tak jak napisałem w temacie, proponowałbym, aby każdy serwer na swoim podforum miał jeszcze jeden dział, a mianowicie "Administracja". Bardzo by to pomogło w porozumiewaniu się opiekuna z adminami, opiekun miałby lepszy wgląd w nieobecności adminów, jeżeli taka by wpłynęła i byłby odpowiedzialny za pilnowanie tego, wszelkie sprawy związane z serwerem byłby by tam omawiane, a nie żeby pisać specjalnie w Admin roomie w "Ogólne".Oczywiście Admin room zostałby w celu napisania rezygnacji przez admina. W dziale "Ogólne" zostałyby zamieszczane informacje tylko przez H@.Trochę napisane chaotycznie i w pośpiechu, ale mam nadzieję, że zrozumieliście mój pomysł 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ogólnie fajny pomysł, ja rzadko wiem kto ma nieobecność bo jest tego masa w admin roomie i często przegapiam osoby z serwera na którym gram. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Moim zdaniem już dawno takie rozwiązanie powinno być, tak jak wspomniałeś o wiele łatwiej będzie na kontakt na poziomie opiekuna z adminami , + do tego będzie widać czarno na białym wszelkie nieobecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Popieram nie raz chcialo by sie przekazac innym admina cos a pisac do kazdo sie nie chce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Pisałem już o tym i dalej jestem na nie, głównie dlatego, że liczba poddziałów byłaby nieparzysta i przy tak dużej ilości poddziałów, wyglądałoby to okropnie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi