Question?;3 113 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, proponuje dodać do działu "Gry", world of tanks. Jest to gra w która gra bardzo dużo osób. Polecam ją. Podgrupy jakie tam mają się znajdować to: +Pochwal się swoimi statystykami, +Klany. Jeszcze coś wymyślę, ale narazie pisze z telefonu. Link do gry: http://worldoftanks.eu/ Oceniać. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A kto się zaangażuje w ten dział i będzie 'często' w nim działał? Musi być zainteresowanie kilka osób bo od tak zakładać nowy dział nie wiem czy jest sens. Ja grałem w WoTa bardzo, bardzo dużo, ale osobiście jestem na NIE bo sam nie będę tu zaglądał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Również jestem na nie, na sieci "raczej" nie ma osób grających w tą grę. A zainteresowanie jak na razie zerowe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) jestem na nie, na sieci "raczej" nie ma osób grających w tą grę. Raczej to jestem pewny ze sie mylisz Również osobiście dużo grałem w Wota. Jeżeli znalazłyby się jakieś osoby które chętnie poprowadzą dział to jestem na tak. Jezeli będzie max 1 osoba to nie ma sensu Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie, najpierw proszę się zająć aktualnymi działami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi