Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Recenzja filmu Sekret w ich oczach

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

palacelogo.2015.noreg.png

kinoswiat_logo.gif

7713229.3.jpg

Ofiarą jednego mordercy niestety zostaje córka policjantki Jess. Policjantka bierze sprawy w swoje ręce i na własną rękę chce złapać sprawcę. 

Reżyseria:  Billy Ray

Scenariusz:  Billy Ray

Premiera: 1 Styczeń 2016 [POLSKA] 

Opis Filmu:

Dwóch śledczych FBI czyli Jess i Ray mają rozwiązać do końca sprawę odnośnie morderstwa Córski Jess.

Jess z początku nie wiedziała że to właśnie jej Córka została porwana i brutalnie zamordowana.

Gdy dwóch śledczych FBI dotarło na miejsce zbrodni dopiero wtedy ukazało się że zamordowaną osobą jest Córka Jess. Niestety Jess nie mogła brać dalej udziału w tej sprawie i została od niej odsunięta. Osoba podejrzana o zabójstwo niestety z braku dowodów została wypuszczona na wolność. Jess nie mogła się z tym pogodzić i postanawia sama wymierzyć sprawiedliwość. Jest ona pewna że to właśnie ta osoba przyczyniła się do zabójstwa.

Ocena Filmu: 

Film ma jeszcze wersję oryginalną lecz jej nie oglądałem więc nie będę się do niej odnosić

Film trzymał mnie w napięciu. Był bardzo interesujący. W filmie występują różne tematy (żałoba , zemsta ) więc myślę że przez to jest taki ciekawy. Z początku film wydawał się nudny lecz w szybkim tempie się rozkręcił i do samego końca był okej. Najlepsza aktorka jak dla mnie Jess ( Julia ). Co do Julii do już sam trailer mówi za siebie.

Osobiście polecam Film. Mocne 8/10

Trailer:

kinoswiat_logo.gif

Edytowane przez Omєga *
  • Like 5

Obejrzałem trailer i film mnie skusił, obejrzę gdy znajdę czas.

Błędy:

Ten wstęp taki ooo :D
Zaczynać recenzji od zdania "Ofiarą jednego mordercy[...]" nie wypada.

Dwóch śledczych FBI czyli Jess i Ray mają rozwiązać do końca sprawę odnośnie morderstwa Córski Jess.

Jess z początku nie wiedziała że to właśnie jej Córka została porwana i brutalnie zamordowana.

Skoro w drugim zdaniu piszesz, że Jess nie wie, że ofiara to jej córka to w pierwszym zdaniu powinieneś był napisać "odnośnie morderstwa pewnej dziewczyny"

No i przestań pisać "córka" dużą literą, to nie jest imię. ;)

Gdy dwóch śledczych FBI dotarło na miejsce zbrodni dopiero wtedy ukazało się że zamordowaną osobą jest Córka Jess. Niestety Jess nie mogła brać dalej udziału w tej sprawie i została od niej odsunięta. Osoba podejrzana o zabójstwo niestety z braku dowodów została wypuszczona na wolność. Jess nie mogła się z tym pogodzić i postanawia sama wymierzyć sprawiedliwość. Jest ona pewna że to właśnie ta osoba przyczyniła się do zabójstwa.

Za dużo powtórzeń, używaj słów zastępczych.

Pomieszałeś czasy, skoro ona "postanawia" i "jest pewna" to w takim razie "nie mogła się pogodzić" też powinno być w czasie teraźniejszym.
Powinno być "Jess nie może się z tym pogodzić i postanawia...".

Film ma jeszcze wersję oryginalną lecz jej nie oglądałem więc nie będę się do niej odnosić

Film trzymał mnie w napięciu. Był bardzo interesujący. W filmie występują różne tematy (żałoba , zemsta ) więc myślę że przez to jest taki ciekawy. Z początku film wydawał się nudny lecz w szybkim tępię się rozkręcił i do samego końca był okej. Najlepsza aktorka jak dla mnie Jess ( Julia ). Co do Julii do już sam trailer mówi za siebie.

Osobiście polecam Film. Mocne 8/10

Film filmem ale co za dużo to nie zdrowo :D

Najlepsza aktorka jak dla mnie Jess ( Julia ).

Najlepszą aktorką

Nie oceniałem interpunkcji ponieważ nie czuję się w niej pewnie, sam popełniam błędy.

Edytowane przez CiapatyMurwa
  • Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...