Karol_CSGO69 0 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam mam problem od niedawna mam problem ze sklnami w cs go są czarne nie mają tekstur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja nigdy nie mialem takiego buga. Sprawdzałeś spójność plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) -Sprawdź spójność plików -włącz renderowanie wielordzeniowe jeśli masz procesor z 3 wątkami -spróbuj włączyć z parametrami startowymi +mat_dxlevel 95 lub 98 ostatnia opcja zaaktualizuj sterowniki karty graficznej Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi