RastA. 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Napiszę wam jak ustawić/zrobić "tęczowy" celownik w CS 1.6 A jest to bardzo proste, wystarczy to wklepać do configa lub konsoli: Kod: bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair; cl_crosshair_translucent 0" Nie wiem czy to wam coś pomoże do skilla ale ja tak gram i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 RastA., Nie chodzi : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RastA. 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wszystko jest dobrze a na koncu cudzyslow skopiowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Fajne działa mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi