.:KrzyChu:. 4 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 1. Nick: .:KrzyChu:. 2. Imię: Karol 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametrack...ry=.:KrzyChu:.� 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Karol, interesuje się piłką nożną, motoryzacją oraz komputerami, jestem ogarnięty, lecz czasami szybko się denerwuje. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Spędzam dużo czasu na serwerze i przez cheaterów nie da się grać, chciał bym aby na serwerze panował spokój i było jak najmniej cheaterów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:59182230 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3/4H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 17/21, weekendy 15/20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Daje ci szansę bo byłes już adminem, bądz aktywny i zgłaszaj nieobecność jeżeli masz problem z kompem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi