Appl3. 86 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nick : Sna1per <3 Link do SSów : http://speedy.sh/trwTv/ssy.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina latek23. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sna1per <3 [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1868244521 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.229.190.80 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Serwer : cod 45k lvl W tym czasie nie było mnie w grze tak jak to widac na ss-ach byłem na waszej stronie sprawdzic ile czasu mam przegrane. A tutaj ssy i ban. Nie wiem nawet dlaczego. Poszła mi jedna runda dobrze a na drugą ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ub. Nie ma to jak robić ssy AFK. admin ogarnia na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi