Krem 3 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Jezzi 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The_GanjaMan_PL 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: z 2 dni temu może 3 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):... Gracz: CZKO 7.Opis sytuacji: No chodzi o to że koleś nie zna się wgl na amx i nie wiem cz wie co to rola admina Dał mi bana na 1 dzień po czym wchodzę po tym dniu na cs'a i ban nadal jest. Nie mam pojęcia o co chodzi 3 dzień za mną bez grania na waszym wspaniałym serwerze. I chcę jeszcze dodać że bez powodu banuje moich kolegów i nie tylko ci którzy mu nie pasują i go zabijają wprost że szans nie ma z nimi to wywala z serwa i szuka jakiejś wymówki. Dzięki POZDRO! *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Krem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Po pierwsze masz aktywnego, więc nie wiem dlaczego grasz na serwerze. Po drugie, nie chcę widzieć takich banów jak "podejrzenie NoRecoil", wiesz w ogóle co to jest? Co to w ogóle za powód "brak współpracy" i to jeszcze na tydzień. Jeżeli masz podejrzenia Ganjaman to nagrywasz demo i wstawiasz tutaj: http://forum.cs-classic.pl/forum/108-anticheat-zg%C5%82oszenia-cheater%C3%B3w/Skargę przyjmuję i niniejszym wyrzucam admina z posady. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi