Nigers :*PL 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nick: .-ZozoleK-. To Nie jA! Godzina: Bo ja wiem Nazwa mapy: Boja wiem ;D Admin banujący: Chyba ivan Powód: Czitujesz Link do screenów: Brak Wycinek z konsoli :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ivan. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : .-ZozoleK-. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.80.148.1 ' [AMXBans] ========================================O co chodzi odrazu mówie . Ktoś ma takie same ip jak ja i grał na Czitach .Kurczę dziś chcem wejśc na serwer ,a tu ban .... Jak ja chyba na tym serwie z 2 tyg nie grałem .To nie ja ,a on ma takie same ip ma jak ja tak jak napisałem wyżej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ivan nie ma Admina na only dd2-inferno wiec to jakiś bug,albo pomyliłeś serwery.UB poleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Chłopie ale to jest to samo amxbans;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi