vaaS 948 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nick: The_GanjaMan_PL Powod rezygnacji: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy. Cos od siebie: Od siebie powiem tylko tyle nie wiem co to za bezsens zabierać komuś admina jeszcze na 3 dni przed zgłoszeniem rezygnacji.. Skarga wpłynęła okej ale za ban (nie mieszczący sie w wykazie banów) powinno być tylko ostrzeżenie ale ok.. Chciałem mu robić ssy jak widać tydzień go zmęczył. Jadę do ośrodka (mam nadzieję) na miesiąc zobaczymy po powrocie czy jest lepiej czy gorzej. Niby zapotrzebowanie na adminów a tu za taki błąd wyrzucacie? Zostało tylko 3 adminów na CoD201LvL nie wiem co pan James0v. odstawił wyrzucając mnie (nie wiem czy zastępca ma do tego prawo czy tylko główny opiekun) Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Gang_[P]lebanii, PumasSa, CREATIVE, lemiwikiego, Zygusia, FunnyPuma ^^, Question?, ekipe JB i DR < 1.6 i oczywiście administracje forum . To 3 dni po weekendzie mnie już nie ma więc postaram się posiedzieć na forum popisać, pogadać. Postaram się wrócić jak najszybciej do sieci ale nie wiem czy będę miał sens wracać na CoD'a po tym co zaszło. Dziękuję za wspólnie spędzony czas. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 He. Nie skomentuję. Siemandero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Czesc i wroc kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi