Skocz do zawartości

Przywrócenie admina [Dyskusja]

SiLvEr

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę ten temat bo to co się dzieje to porażka ..

Ostatnio zwolniliście admina "The_GanjaMan_PL" i to był duży błąd. Owy admin był codziennie prawie 24/h . Bez tego admina nie da się grać ponieważ pilnował porządku i ładu na serwerze.

Za 1 głupi błąd stracił admina? Bezsens ... Powinien dostać ostrzeżenie lub warna a nie od razu "kopa w dupe" jeszcze nie wiadomo czy faktycznie wyjedzie więc chciałbym prosić o jeszcze jedną szanse dla tego admina.

Proszę o wypowiedź graczy jak i administracji serwera.

• Like 1

Jeden błąd? To jego nie pierwszy. Dwie przyjęte skargi na niego:

Co Ty w ogóle sobie myślisz? Odszedł z sieci (http://forum.cs-classic.pl/topic/43608-papa-p/) i napisał, że za miesiąc wróci. Wtedy może złożyć podanie kolejny raz, nie widzę problemu.

Ganja sorki, ale przemyśl swoje zachowanie i wróć, bo brakuje Ciebie :D

Edytowane przez Question?;3

Ganja był sumiennym adminem co chyba każdy wie. Myślę że jak wróci to złoży podanie i wszystko będzie idealnie. Aktualnie na serwerze jest 2 adminów oraz 2 opiekunów co jest bardzo słabe :/

Jeżeli będzie trzeba sam będę pilnować serwera do czasu nowych adminów. Tak jak @Question?;3 napisał, jest to już jego 2 słuszna skarga, więc wyleciał z czego wcześniej sam zrezygnował.

• Like 3

Ojj nawet nie wiedziałem że temat jest o mnie no to się wypowiem już ^^ Zwolnienie napisałem bo miałem jeszcze admina na forum.

Skargi były słuszne jak każdy mam prawo popełniać błędy. Jednakże nikt nie dorównuje mi na tym serwerze i każdy wie że jestem bardzo aktywny. Tak 2 skargi z czego 2 nie powinna być przyjęta do czasu aż nie rozpiszę demka z HLTV. Question? co do ciebie to sam nie jesteś święty nie będe wypisywać twoich błędów tak jak ty moich ponieważ nie jestem "kapusiem" to już jest do rozpatrzenia Dla Administracji forum. Ps. Dziękuje że jednak ktoś chce żebym wrócił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności