FilipekCS 12 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: Filipek <332. Imię: Filip3. Wiek: 214. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Filipek%20%3C33/31.186.82.184:27691/5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0%3A0%3A12224666. Mikrofon (Tak/Nie): Tak7. Składka (Tak/Nie): Tak8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6 lat10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: 9-15 / 20 - 2411. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-8 h dziennie, w zależności od frekwencji na serwerze12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ mam dosyć momentów (30 minutowych), gdy zwykly cheater wchodzi, by sie zabawic i wybijac polowe servera, a potem w rankingu widac osoby, ktore maja po 110 : 0... Takie coś jest żenujące. Chce również bronić obób nie winnych, by nie bylu karane.@ Question?;3 - Już kiedyś byłem tutaj adminem, posty można nabić z resztą z czasem. Starego konta nie mogę sobie przypomnieć, administracji jest wystarczająco, a znajdź na serverze admina w godzinach od 10 do 13, rzadkość, nie mówiąc już o poszczególnych godzinach, gdzie nikogo nie ma. Po drugie jest paru adminów na ns i z nimi nie ma w ogóle kontaktu jeśli na serverze coś się dzieje. Jeszcze taka mała uwaga Question, nie nabijaj minut siedząc na spect 2h @ Umciak, rozumiem, że GT masz lepsze. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez FilipekCS Podaj mi swoje GT, bo link który dałeś to nie działa. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na nie: -konto pod podanie -posty -wystarczająco już jest administracji. Jestem za okresem próbnym: +widzę jak pomagasz +steam +posty i czas można nadrobić -GT Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Question?;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jestem na nie -posty -aktywność na forum jest porażająca -konto do podania -gt też jakoś nie powala Jeszcze taka mała uwaga Question, nie nabijaj minut siedząc na spect 2h Takie sprawy do opiekuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jestem za okresem probnym: - ogarniety - w razie pytan o pomoc na say, czesto pomaga - mozna z nim normalnie porozmawiac Jedynie muszisz poprawic forum i troche aktywnosc na serwerze POZDRAWIAM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 - miał admina i świetnie sobie radził- staż- odpowiedzialny- kultura jest- chęć do pomocy Jedynie można się przyczepić do aktywności na forum i serwerze, postaraj się nadrobić. Jestem na nie-posty-aktywność na forum jest porażająca -konto do podania Te 3 punkty można było napisać w jednym. Wbić 10 postów tylko po to żeby spełniać wymagania to też bez sensu. "konto do podania" - z tym się całkowicie nie zgodzę Podsumowując jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na TAk Uwazam ze typ jest ogarniety a wszystkie zaleglosci mozna nadrobic. Plus tez jest wiek starszy admin sie przyda. Umciak ty sie tam nie wypowiadaj o aktywnosci bo przypomne Ci ile godzin miales jak ty skladales podanie... Edytowane 13 Stycznia 2016 przez THWALAZAUR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na TAK -był już kiedys adminem = doświadczenie -forum to żaden problem nadrobić -ma kulturę -ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja jestem za okresem próbnym, byłeś już tu adminem, więc co do spraw z tym związanym nie można się do niczego przyczepić, ale jeśli chodzi o aktywność to nie jest już taka powalająca, dlatego nadrób to i będziesz miał pełne "tak". Pozdrawiam : ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 okres próbny, ponieważ bardzo często klniesz i wyzywasz graczy od różnych jak Ci coś nie pasuje i uważam, że przez to może być problem z twoim panowaniem nad emocjami. Mogę się mylić dlatego jestem za okresem próbnym. A nie mamy już kompletu adminów tak w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem na TAKdoswiasczenie, WIEK, byles adminem i jestes starym graczem i znasz historie serwera Nadrobisz wszystko i bedzie git Pozdro Hajsik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Przyjęty na okres próbny. Napisz do -_- (Karola). We wiadomości podaj link do tego tematu. Jeżeli otrzymasz już admina to zapisz się w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/page-45#entry264894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi