Shizoo 61 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 1. Nick: =_= Shizoo .!2. Imię: Bartek3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 8/95. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:https://www.gametracker.com/player/%3D_%3D%20Shizoo%20.%21/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Witam Wszystkich , Jestem Bartek mam 20 lat i zamieszkuje województwo Świętokrzyskie . Interesuje się jak większość tutaj grami komputerowymi , a także lubię czasami pograć w siatkówkę/ręczną .9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Adminem chciałbym zostać dlatego , aby oczywiście pomóc w zwalczaniu ''cziterów'' na serwerze . Jestem dosyć często aktywny i nie powiem bardzo często administratorzy są na serwerze dostępni , ale są też takie momenty gdzie administratora nie ma (zapewne szkoła/praca) a jest potrzebny . Admina miałem już raz lecz krótki okres ( nie mam zamiaru kłamać , bo i tak to wyjdzie) ponieważ serwer padł. AMX znam dosyć dobrze , ale szybko sie ucze i przypominam .10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 6h dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Z racji tego , że skończyłem szkołę i puki co pracy nie mam gram codziennie mniej wiecej w tych samych godzinach czyli zawsze rano,południe i wieczór .13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 6lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Na TAK: - Ogar - Mikro - Wiek - Staż - Doświadczenie Posty na forum zawsze można nadrobić Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Friko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YsIo 3 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja jestem na nie. Rzadko widuje cie na serwerze. Konto założone tylko na cele podania. Co prawda nawet ostatnio zaskoczył mnie fakt ze ktoś taki wgl gra u nas. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Neutral . Widuje Cię na serwie. Coś tam grasz. Spelnij się na forum udzielam częściej na serwie a będzie zasłużone tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XHitManHeadX 3 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jeżeli można to jestem na totalne TAK +wiek +kultura +doświadczenie No i bardzooo często widzę jak gra spoko gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Niech będzie próbny dla każdego można dać szanse. Dodatkowe plusy.. -Wiek -Doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym. GT całkiem ładne , wiek, składka, mikro tez., ale faktycznie popraw aktywność na forum to będzie jeszcze więcej plusów . Wykaz się dużą aktywnością a zdobędziesz nie tylko moje poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki Wam za opinie. Co do tego udzielania sie na forum to mam bezmyślnie pisać coś pod każdym postem byłe wiecej nabić ? Czy może lepiej jak napisze raz , ale dzięki temu komuś pomogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wypowiedz we własnym podaniu... -Forum -Grasz od niedawna -Słabo określony czas gry (rano, południe, wieczór niczego nie precyzuje) Reszta wymagań w porządku, jednak ze wzgledu na ww. punkty jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wydaje mi się, że nawet nie zdążyłeś przeczytać regulaminu pomiędzy przywitaniem a złożeniem pisania. Świadczy o tym niewiedza o składaniu podań. Z tego powodu jestem na nie, ponieważ znajomość regulaminu jest obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wypowiedź we własnym podaniu. Brak spełnionych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi