SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 O to co dzisiaj znalazłem: Pierwsze co pomyślałem, to "co to za syf" jednak jak zajrzałem to środka to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dla początkujących i dla tych co grają na takim poziomie niskim/średnim ta gazetka może być na prawdę w porządku. W środku znajdziecie wszystkie rozpiski miejscówek po Polsku jakie znajdują się na danych mapach w puli e-sportowej. Poradniki jak rzucać granaty, jak wchodzić na bsy, jak robić splity, jest rozpisanych kilka ciekawych taktyk. Możecie znaleźć tam również rozpiski z recoilami broni, po której rundzie ile kto dostaje pieniędzy i ile dostajecie gotówki za kill/ asystę z danej broni. Bardzo w porządku rozpisane jak ustawiać parametry startowe + grafikę. Gazetka kosztuje 13 zł. Jako gracz z globalem i sporym doświadczeniem polecam ^^ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi