Mesioo 31 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: Mesio 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10):5/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie): Pewnie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Mesio/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie: Hobby: Wędkarstwo i oczywiście CS Ulubiony gatunek muzyki: Rap rap i jeszcze raz rap. Nie toleruje innych gatunków (ew. disco polo po alkoholu-jak każdy chyba ;D) Skąd: Okolice Krosna Odrzańskiego ( Zielona Góra) Charakter: Śmieszny,pozytywnie nastawiony z dystansem do siebie. Nie cierpię ciągle siedzieć w domu,muszę gdzieś wyjść codziennie chociaż na godzinę.. Często zmieniam zdanie.Denerwują mnie ludzie którzy oceniają innych na podstawie zawartości ich portfela Szkoła: Uczę się na stolarza w zawodówce ,jestem w drugiej klasie. Rok siedziałem w technikum informatycznym ( zły pomysł ). To by było chyba na tyle 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym pomóc trochę graczom którzy chcą normalnie pograć,bez noobów na aimach,wh i innych syfach. Często jest tak,że na serwerze nie ma admina a jest dwóch cziterów,dlatego uważam że jeden admin więcej nie zaszkodzi a na 100% pomoże. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie,kupuję od kilku lat haha 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum 2h dziennie.W weekendy więcej. Często gram w nocy. Są dni że nie gram wcale ale to rzadko. Teraz np. nie gram od dwóch dni bo mam jakiegoś bana.. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 17:00-22:00,w weekendy zazwyczaj gram wieczorami,od 18-19 do nawet 3 w nocy 13.Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak. Poprawiłem aktywność na forum,wiem,że nie jest jeszcze tak jak powinno być ale staram się odwiedzać je jak najczęściej Liczę na szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam,Mesio ! Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Mesioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YsIo 3 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja jestem na nie. Mogłeś się chociaż wysilic i napisać od nowa a nie kopiować łeb w łeb Stare podanie. Co prawda trochę poprawiles swoją aktywność na serwerze, jednak mimo wszystko rzadko cie spotkać, no chyba ze grasz w tych godzinach co mnie nie ma. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na TAK - Aktywny na serwerze - Wiek - Mikro - Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Tak -Widuje Cię dosyć często - Mikrofon masz -Wiek odpowiedni -Byłeś już administratorem -Składkę opłacisz Same + jeszcze raz Tak Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem na tak -aktywność -kultura -ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym . Spełniasz wszystkie wymagania lecz musisz poprawić swoje słownictwo nie raz widziałem Twoje odzywki do innych graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tygodniowy okres próbny. Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi