Niskii 1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: ภเรкเ ツ ฬคгเคt ツ [คฬק] 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Znakomita miałem na swoich serwerach i wiem jak sie tym obsługiwać 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Owszem 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/309911 8. Parę słów o sobie **: Witam jestem Piotr urodziłem się na Dolnym Śląsku w miesteczku o nazwie Karpacz mam 24 lata z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym lubie zwiedzać świat i grzebać przy silnikach i maszynach napędowych miałem kiedyś serwerownie cs 1.6 i CS:GO również miałem serwer 520 slotowy teamspeak3 i dobrze znam sie na ts3 jestem singlem i już nie moge sie doczekać kiedy znajde 2 strone swojego serca . Mam bogaty język umiem utrzymać kulture osobistą i umiem prowadzić inteligentne konwersacje (Nie żebym sie tam jakoś szczycił ) . Jestem człowiekiem z tych radosnych ale potrafie też siedzieć jak cicha mysz a czasami rozedrzeć się w głos mówią na mnie Niski ponieważ mam 173cm a 24 lata a przydomek wariat dlatego że jestem nienormalny . Myśle że tyle wystarczy 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ostatnio było bardzo dużo ludzi w nocy grałem sobie i był koleś z aimem nic nie dało sie zrobić i wszystko wychodzili po czym jak czit wyszedł wchodzili i tak na okrągło do rana . Chciałbym zapobiec takim sytuacją mam czas i chęci do rozwijania serwera i łapania czitów i oczywiście jestem chętny do wspólnej współpracy . 10. Steam_ID: STEAM_0:1:120637959 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 - 4 h dziennie - nocne dni 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4 Lata (obecnie 1048 h) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem swój serwer i te sprawy POZDRAWIAM Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Pride Czerwony kolor tylko dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Wymagania : 3. Zachowanie kultury na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Nie spełniasz wymagań, twoje zachowanie na serwerze lepiej nie będę komentować. No i twoje posty na forum. Także jestem na NIE @Question?Czerwony kolor dla administracji, chyba, że masz pozwolenie. @Umciak -Pani to chyba regulaminu forum nie czytała i nie wie pani że kolor czerwony jest tylko dla administracji, chyba że dostaniesz pozwolenie Wybaczcie ale dla mnie to nie jest czerwony. Jest paleta kolorów i nie użyłam koloru czerwonego... Ale nie będę się z wami spierać. Zmieniłam. Parodia Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Melanjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) 3. Zachowanie kultury na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Nie masz 10 postów na forum. Twoje zachowanie na serwerze czasami przyprawia mnie o ból głowy. Tak samo jak w poprzednim podaniu, uważam że aktualnie jest wystarczająco dużo adminów i jesteśmy w stanie ogarniać serwer. Nie potrzeba nikogo więcej na chwilę obecną. Takze jestem zdecydowaniee na NIE. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Aramos^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wymagania : 3. Zachowanie kultury na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Nie spełniasz wymagań, twoje zachowanie na serwerze lepiej nie będę komentować. No i twoje posty na forum. Także jestem na NIE Czerwony kolor dla administracji, chyba, że masz pozwolenie. Co do podania to również jestem na nie: -posty -czas na forum -zachowanie wulgarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Za to ja jestem za okresem próbnym +podanie elegancko napisałeś, propsy -na forum postaraj się przysiedzieć +masz chęci to widać po samym podaniu Kolor czerwony tylko dla administracji panie A co do waszych wypowiedzi UP -zachowanie wulgarne. Sam święty nie jesteś, jak w sumie każdy Wymagania : 3. Zachowanie kultury na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Nie spełniasz wymagań, twoje zachowanie na serwerze lepiej nie będę komentować. No i twoje posty na forum. Także jestem na NIE Pani to chyba regulaminu forum nie czytała i nie wie pani że kolor czerwony jest tylko dla administracji, chyba że dostaniesz pozwolenie 3. Zachowanie kultury na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Nie masz 10 postów na forum. Twoje zachowanie na serwerze czasami przyprawia mnie o ból głowy. Tak samo jak w poprzednim podaniu, uważam że aktualnie jest wystarczająco dużo adminów i jesteśmy w stanie ogarniać serwer. Nie potrzeba nikogo więcej na chwilę obecną. Takze jestem zdecydowanie na NIE. Nie lepsze 24 posty i 20h na forum, mmm aktywność admina porażająca i również kłania się znajomość regulaminu forum Pozdrawiam :ninja: Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niestety brak 10 sensownych postów oraz brak zachowania kultury na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi