BiAŁy 16 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina PaPkU. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : CZITER [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.42.15.1 ' [AMXBans] =======================================Nie moge wejść na serwer bo papku dał bana komuś na ip a że ja mam to samo ip to nie mogę wbić na serwer prosze o UB dlatego gracza bo jeśli nie miał by jakiś dopalczy to by wrzuciał a że nie wrzucail to miał cos i tak nie wejdzie na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ciekawe ciekawe... podeśle do h@ ale wątpię w ub. zamykam żeby spamu nie było -_- się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie jest to możliweIP się zgadza z Twoim,nie masz zmiennego IP więc nic Ci nie poradzę.NIE MA UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi