SZARY200 11 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 1 nick-SZARY 2 imie-Mateusz 3 wiek-28 4 Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 5 Mikrofon(Tak/Nie) tak 6 Składka(Tak/Nie): mysle ze bedzie w lutym 7 Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SZARY/193.33.176.93:27015/ 8 Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: czemu mam byc adminem hm czesto siedzialem i znow będe na serwie wkurza mnnie to że wbijaja ludzie z aimem i wh oraz lamiacych regulamin mam nadzieje ze ktos zadba wkoncu o ten serwer ostatnio widze bardzo malo aktywnych Adminów posiadam wielka kultura osobista. mysle ze bylbym dobrym adminem. co do mojego GT poprawie 9 (Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie posiadam 10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile tylko dam rade mysle ze do 5h dzienie 11 W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze 10-18 weekendy 14-16 12 Staż w grze Counter Strike 1.6: okolo 8 lat 13 Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym. +Wiek +Amxx +Przyda się kolejny admin -Słabe GT, ale do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jestem za. Potrzeba tu admina z frekwencją taką jaką ja miałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Warn na koncie, GT wyklucza punkt 10 i 11, brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi