mr.Burger 82 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: mr.Burger 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: GruBy1337 4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_0:1:47716458 93.105.166.186 5.Data i godzina: Za każdym razem, gdy gracz jest na serwerze 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Z tym ciężko, ponieważ gracz robi to przez mikro :/ 7.Opis sytuacji: Gracz jest bardzo wulgarny, nieustannie obraża innych. Dostaje on bany, jednak to nie skutkuje, a jego wyzwiska nabierają na sile i stają się co raz bardziej uciążliwe. Proponuje, aby gracz ten został srodzej ukarany niż może to uczynić zwykl admin, poznieważ bany na 1h nic mu nie robią. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. @umciak: mogło by tak być, ale ten gracz nic sobie z tego nie robi i rzeczą rozsodną było by, aby opiekun ukarał go srodzej, ponieważ serwer to nie miejsce na takie zachowanie POZDRAWIAM! Edytowane 15 Stycznia 2016 przez mr.Burger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Banujesz według taryfikatora, bo na więcej nie zasługuje. Po to został on stworzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Według tego co Ja tu widzę, to nie jest za wesoło, lecz skarga spełnia wszystkie kryteria aby ją odrzucić. Zgodnie z regulaminem jest on dobrze ukarany, a Ja nie mogę dać mu bana powyżej tego co ustala regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi