^^Chiński Talib^^ 0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich czytających ten post W związku z chęcią zobaczenia mojego zarysu klas od lvla i premek na serwerze 350lv przedstawiam moje propozycje na klasy: Klasy Od lvla: 100 lvl: Klasa: Goliat Bronie: Aug, Ak47, Glock Dodatki: 5 Dmg, 1 dodatkowy skok w powietrzu, 1/8 na zadanie dodatkowych obrażeń Granaty: Brak lub 2x Fleshbang Staty na początek: x/20/x/5 150 lvl: Klasa: Granadier Bronie: Mp5Navy, Ssg52, Glock Dodatki:30 hp za każdego fraga, Dodatkowy skok, Dmg He zwiększony +int Granaty: Co 15 sekund he Staty na początek:10/5/x/5 200 lvl: Klasa: Komandos (Zmiana nazwy obecnego komandosa na nożownik) Bronie: M4a1, usp Dodatki:7 Dmg + int, Ciche Kroki Granaty: Brak Staty na początek: x/10/x/x 250 lvl: Klasa: Terminator Bronie: M4a1, usp, glock Dodatki: 5 Dmg Granaty: He 1/2 Staty na początek: ??? 300 lvl: Klasa: Archanioł Bronie: Mp5Navy, Beretta Elite Dodatki: Leczy się o 30 hp + int co 10 sekund Granaty:Paczka granatów Staty na początek: x/50/20/x Klasy premium: Klasa: Diabeł (Klasa Premium) Bronie: M4a1 Dodatki: Przez 5 sekund może być zabity tylko w głowę, (1/8 na podpalenie?) Granaty: Paczka granatów Staty na początek: ??? Klasa: Achilles (Klasa Premium) Bronie: Ak47, Famas Dodatki: Redukcja dmg (5 dmg) Granaty: He, 2x Fb Staty na początek: x/30/30/30 Co do premek nie wiem jaka bron dodac (pistolety) Prosze o komentarze i pozytywne i te ktore pokazuja wady tych klas Edytowane 16 Stycznia 2016 przez ^^Chiński Talib^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Moim zdaniem jest już wystarczająco klas. Jeśli dodamy jeszcze to wszystko zrobi się bałagan.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Były już klasy od lvl'a i nikt nimi nie grał, nie dlatego, że były słabe tylko bez sensu jest zaczynać od 1 lvl'a. Odpada. / Zły dział. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi