pyńka 2 434 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 :hurra: Cześć wszystkim! :hurra: Mam nadzieję, że podobnie jak ja po ostatnim karaoke macie lekki niedosyt i chcielibyście więcej.Jeżeli faktycznie tak jest to zapraszam Was do kolejnej edycji naszej zabawy.Na początek chciałabym zapytać: Czy data 29 stycznia odpowiadałaby Wam?Prosiłabym żebyście dali znać pod tym postem, albo też zaproponowali inny dzień, w którym moglibyśmy pośpiewać.W tym poście możecie również zapisywać się do uczestniczenia w naszej zabawie. Do dyspozycji będzie bot muzyczny. W jury będą 3 osoby ( ich nicki pojawia się wkrótce ) Jeżeli ktoś będzie chciał sam włączać sobie podkład, nie używając naszego bota będzie to jak najbardziej możliwe. Mam dla Was również propozycję, a także pytanie odnośnie miejsc.Chciałabym żeby tym razem były nie jedna, a 3 rangi, mianowicie: I MIEJSCE: II MIEJSCE: III MIEJSCE: Wydaje mi się, że więcej niż jedno miejsce będzie lepszym rozwiązaniem, a Wy jak myślicie?Zapraszam do wypowiadania się! :papa: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Daje okejke! Lepsze będą te 3 miejsca niż 1 Ale zróbmy to w lutym :ninja: Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Okej, więcej miejsc jest zdecydowanie lepsze , w lutym ok ale w weekend piątek-sobota. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez WujoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mi odpowiada 29 stycznia, może i ja się zapisze ^^ Leci + dla ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) A może zróbmy w niedziele wieczorem? W niedziele mało osób pracuje, nikt się nie uczy. W sobotę i piątek niektórzy mają szkołę/pracę @Edit down: Natalia miałem na myśli siedzenie w szkole a nie naukę w domu ;p Jak się powie, że Karaoke w niedziele to ten kto się ma nauczyć ten się nauczy wcześniej a ten co i tak by się nie uczył nie ma nic do stracenia. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 W niedziele wieczorem własnie dużo osób sie uczy xd piąteczek jest dobry, zawsze duzo osób jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie da się 1-2 lutego? Chciałbym być, ale wcześniej nie da :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Data jest okej, aczkolwiek to czy wezmę udział zostawiam w znaku zapytania, bo jestem oburzony tym co działo się ostatnio.No kurcze takiego "ROOTA" to ja bym przygarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Data jest okej, aczkolwiek to czy wezmę udział zostawiam w znaku zapytania, bo jestem oburzony tym co działo się ostatnio. No kurcze takiego "ROOTA" to ja bym przygarnął Mam nadzieję, że jednak się zdecydujesz. Co do Roota, nie mogłam się oprzeć Jeżeli chodzi o datę to poczekam jeszcze na kilka wypowiedzi i dam znać kiedy wszystko się odbędzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Halo alo! Cześć Wam..z racji tego, że miałam nieobecność i czytając wypowiedzi zobaczyłam, że bardziej odpowiadałby Wam luty wychodzę z kolejnym pytaniem.Bardziej odpowiadałby Wam 12 czy 13 luty? Prosiłabym abyście jednak dawali tutaj znać, w końcu organizuję to przede wszystkim dla was Czekam na odzew! :papa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Mi tam obojętnie Ja z WujoSem się zapisujemy, w razie jeśli nie damy rady wbić to napiszę do ciebie wcześniej na priv. Będziemy grali/śpiewali razem o ile to możliwe. Ja będę grał na keyboardzie a wujos będzie śpiewał Edytowane 25 Stycznia 2016 przez GryTrean 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Cóż może ja się zgłoszę, mam nawet utwór dobry. Data powinna mi raczej odpowiadać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Halo alo! Cześć Wam..z racji tego, że miałam nieobecność i czytając wypowiedzi zobaczyłam, że bardziej odpowiadałby Wam luty wychodzę z kolejnym pytaniem. Bardziej odpowiadałby Wam 12 czy 13 luty? Prosiłabym abyście jednak dawali tutaj znać, w końcu organizuję to przede wszystkim dla was Czekam na odzew! :papa: Myślę, że piąteczek, odpowiadałby większości 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Mi tam obojętnie Ja z WujoSem się zapisujemy, w razie jeśli nie damy rady wbić to napiszę do ciebie wcześniej na priv. Będziemy grali/śpiewali razem o ile to możliwe. Ja będę grał na keyboardzie a wujos będzie śpiewał Cóż może ja się zgłoszę, mam nawet utwór dobry. Data powinna mi raczej odpowiadać. Bardzo się cieszę, że jesteście zainteresowani! Już wkrótce podam skład Jury 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) :hurra: Halo alo! :hurra: Na początku chciałam przeprosić za brak mojej aktywności w ostatnim czasie. Było to spowodowane moją zgłaszaną wcześniej nieobecnością.Przypominam o jutrzejszym karaoke! Odbędzie się o godzinie 19-stej!W skład jury wchodzą:Jako przewodniczący: MajkelPozostali członkowie: i @WeronikaaMajkel podobnie jak wcześniej Wojenka, jest osobą dobrze mi znaną. Zna się na dobrej muzyce, a co najważniejsze - nie będzie oceniał Was " po znajomości ", tylko po Waszej prezentacji. W role DJ'a wcieli się: Zdaję sobie sprawę, że o karaoke przypomniałam dosyć późno, dlatego zrozumiem, jeżeli aktywność będzie mniejsza niż poprzednio.Mimo wszystko edycja się odbędzie, w ostateczności po prostu przekształcimy to we wspólne śpiewanie, które zazwyczaj jest na końcu.Zapraszam do zapisywania się! :papa: Edytowane 11 Lutego 2016 przez Pynia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Tyle osób! <3 Edytowane 12 Lutego 2016 przez PrawieMarina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo dziękuję wszystkim za udział. Z konkursu postanowiliśmy przejść w zabawę, w której śpiewaliśmy po prostu dla siebie. Przyznałam 3 pierwsze miejsca, dla: Umciaka, Majki i Wojenki.Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze i w przyszłości będzie większa aktywność Edytowane 12 Lutego 2016 przez Pynia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Też myślę, że mogło być więcej ludzi, ale cóż. Niewiem jak wy, ale ja bawiłem się świetnie! Czekam na następne :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Event zakonczony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi