vaaS 948 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Question? 4.IP/SID oskarzanego*: - 5.Data i godzina: 16.01.2016 W przedziale 17:20 do 17:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi serwera, świadek |Loord| 7.Opis sytuacji: Admin nie reagował na wołanie na u@, nie odpisywał, nic nie zrobił. Doszło do włamania się na kąto mojego kolegi |Loord|. Wchodzimy na serwer i od razu zobaczyliśmy że ma nick (1)|Loord| w tym momencie zgłaszałem na u@ żeby dał bana dla fałszywego gracza grającego na nicku "|Loord|". Nie dostałem odpowiedzi. Admin nabija obecność nie patrząc w ogóle co się dzieję. Wnoszę o odebranie admina ponieważ to nie pierwsza taka sytuacja. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiLvEr 5 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Potwierdzam że tak było, admin nie reagował na żadne zgłoszenia ze strony The_GanjaMan_PL. Podszywający się gracz grał już od 2 dni na moim nicku a admin nie reagował. Proszę o odebranie admina bo taka sytuacja nie może się więcej powtórzyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie proście o zabranie admina. To jest śmieszne, prosicie o usuwanie adminów, a gdy ich potem brakuje to włącza się narzekanie "nie ma admina, a ktoś cheatuje" Ale nie można też takiego lekceważenia podarować.. jeśli to prawda(co ukażą nam logi) to proponuje okres próbny 5 dni dla niego, aby pokazał, że nie ma admina tylko dla rangi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem świadkiem również Admin nabija sobie godziny zostawiając włączony komputer , nie reagował na skargi na u@, również moje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Skarge można przyjąć, przyznaje się. Już napisałem rezygnację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi