kacper1 0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nick : Najl3pszy MaCho n@ wyspach Link do SSów : nie dostałem ban z du*y Wycinek z konsoli : Ban Information Name: Najl3pszy MaCho n@ wyspach IP: 83.22.18.114 Reason: CCZitujesz (Aim) Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Yaankes Admin SteamID: STEAM_0:0:355960245 ***************************************** Serwer : death run prosze o ub bo nie wiem o co chodzi !? jakiś fail admina ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czekamy na wypowiedz Yankessa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czekamy na Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Poczekamy na adminka ma 24h. ale co do tego admina to nie spodziewał bym się zbyt wiele. ale dajmy mu szanse na wypowiedź. Szumii, Dostajesz warna. za wypowiedź w prośbie o ub w której nie byłeś banującym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 tak więc 24h minęły !! :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 kacper1, admin stracił już posadkę. odbanować cię musi H@ napisałem do niego powiedział że da ub w wolnym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi