Have a nice day 22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 1. Nick: Have a nice day ^_^2. Imię: Dawid3. Wiek: 214. Znajomość AMX (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre7. Składka (tak/nie): Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Have%20a%20nice%20day%20%5E_%5E/193.33.176.93:27015/9. Napisz coś o sobie **: Jestem kulturalny i pomocny , gram dla przyjemności w wolnym czasie, interesuję się grami i trochę sportem. Byłem już tu dwa razy adminem i nie było jakichkolwiek zastrzeżeń, godziny nadrobię ponieważ dopiero zacząłem grać po długiej przerwie . 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Brakuje tu adminów i myślę że mógłbym pomóc .11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie , miałem ale jak kończyłem grę sprzedałem 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ponad godzinę dziennie 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie zależy od godzin w pracy 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak , 2 razy tu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem jak najbardziej na tak Był tutaj już adminem, jest elitą tego serwera, gt musisz poprawić, a tak to nie ma minusów Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Okres próbny +miałeś admina +gt poprawisz, wiem to +jest elitą sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Elita servera + Potrzeba admina + Regu zna jak wlasna kieszeń + Niebywala kultura + Opanowanie w ciezkich chwilach + I piec tysiecy innych plusow Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na tak Potrzeba admina Regulamin Był tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Na tak +byłeś adminem +znasz regulamin +potrzeba adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Okres próbny. +Byłeś adminem +Zna regulamin +Amx +/- GT ale myślę że poprawisz. Tylko szkoda że jesteś kolejną osobą która oskarża mnie o WH Jak rozpiszesz to demko na mnie to daj znać Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Okres próbny. +Wiek +Amxx +Potrzeba adminów +GT trochę słabe, ale do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Strasznie zdechłe GT, dostajesz tygodniowy okres próbny. Zapraszam na PW do mnie lub @lemiwiki Edytowane 17 Stycznia 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi