Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA][Skarga]Question?

DuNg3()N

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: DuNg.

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Question?

4.IP/SID oskarzanego*: ---

5.Data i godzina: Caly czas.

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Chyba cały serwer to potwierdzi + http://www62.zippyshare.com/v/WZrJQ7sf/file.html - na tym demku widac jak gracz: PANTERLO czy jakoś tak* biega z aimem i sh, a admin Qeustion siedzi na spect i nic z tym nie robi. Dopiero ja wbiłem na mape tuscan i zbanowałem tego PANTERLO. + tu jeszcze screen co napisał Czaki. I zrobiłem tak jak napisał Ciapaty. http://forum.cs-clas...728__ddsssa.png

7.Opis sytuacji: Sytuacja opisana wyżej. Ale wnioskuje*, aby zabrać admina questionowi, bo serwerem zainteresował sie dopiero kiedy to był global reset albo niech sie ogarnie i gra normalnie a nie przewala.  :P 

@Umciak już wiesz po co mi był potrzebny :D

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Edytowane przez DuNg3()N
  • Like 3

Jak najbardziej zgadzam się z Dungiem, Byłem siadkiem grania (jesli można tak to nazwać) tegp Panterlo, a admin Question sobie siedział na spect. Nie wiem co on tam robił, ale przeważnie jak wbijam na serwer to on siedzi na spect i oprócz tego, że jest na serwerze to nie wykazuje żadnych oznak życia, można mu pisać na u@, ale i tak nie odpisuje.

• Like 2

Potwierdzam. Wczesniej jak wbiłam na serwer zbanowac typka z aimem, ktory notorycznie wbijał Question tez siedzial na spect i nic nie robil. Nie pisalam do niego na u@ wiec nie moge stwierdzic czy byl, ale na pewno nie reagowal na odpala.

• Like 3

Skarga jest jak najbardziej sluszna. Wiem ze moja aktywnosc nie powala ale nie nabijam jej w tak chamski sposob... Prosze rozpatrzyc zabranie flag. Taki admin nam nie potrzebny ;)

@Edit.

Dung widze mojego ssa XD

Edytowane przez Umciaak * Pynia Lovki :*
  • Like 2

Skarga jest w 100% słuszna.. Dany Admin ma totalnie w******* w to co się dzieje na serwerze. Najwyraźniej czuje się zbyt dobrze na serwerze i soda mu odbiła do głowy z tego powodu że ma admina.. Król się znalazł. Według mnie takie zachowanie admina powinno być odpowiednio "ukarane".. Być adminem.. Wbić sobie na serwer po to, by aktywność była wysoka.. Oszukujesz gościu sam siebie xD. 

• Like 3

Mysle, ze skarga do zamkniecia, poniewaz sam zlozyl rezygnację ------> http://forum.cs-classic.pl/topic/43775-rezygnacja-question/#entry264711

Zrezygnował z COD'a, a to ffa.

Przepraszam, że się wypowiem, ale chciałbym coś przytoczyć.

A mianowicie, chwile temu zrezygnował z COD'a, a co tam napisał?

"ale no już nie chce nabijać czasu na SPECT, bo to jest żałosne.. "  

A więc to samo robi tutaj.

• Like 4

No dobraa... Przyznaje się, zostawiłem komputer włączony, gdy poszedłem do sklepu (gdzieś na 30 min). Ale ciesz się, że ja nie wypominam Twoich błędów.

Edytowane przez Question?;3

@up Na pw i na serwerze napisałeś do mnie: "[...]Po za tym mam nowego cs'a i mi się wszystko pobierało" a tutaj piszesz, że wyszedłeś do sklepu to jaka jest w końcu prawda ?

I jeszcze jedno zawsze wchodząc na FFa wychodzisz do sklepu?[czy cos innego?], bo jak można zauważyć z wypowiedzi innych to zawsze na  spect siedzisz... .

• Like 2

Przyznajesz się, że siedzisz AFK na spect na serwerze COD. To w takim razie możesz robić to samo na FFA. Filipek w swoim podaniu już o tym wspominał, ale widać nikt nie wyciągnął z tego konsekwencji. Admin do dupy :)

• Like 4

Question - na samym początku jak zaczęłeś z nami swoją przygodę było wszystko dobrze. 

Nie wiem co się stało, może straciłeś chęci do gry, ale jest jedna drobna uwaga.

Administrator jest po to by pilnować porządku na serwerze, a nie nabijać sobie aktywność.

Widziałam ostatnio twoje podanie na admina na inny serwer, nie spodobało mi się to, bo niestety na naszym serwerze nie wyglądasz najlepiej.

Uznałam, że zabiorę ci admina, może wyniesiesz z tego konsekwencje.

• Like 5

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności