Korcikoo 52 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, w tym poradniku przedstawie wam jak robić jedno-dwu-trzygwiazdkowe Liczby 3, 6, 9 ,12 oznaczają analog O góry analoga 3, z prawej 6, z dołu 9, z lewej 12 Sztuczki jednogwiazdkowe Żonglowanie piłką (stojąc): trzymaj LT/L2 + Stuknij RB/R1 Zwód stopą (stojąc): trzymaj L. analog Sztuczki dwugwiazdkowe Zwód ciałem w prawo: rusz P. analog → Zwód ciałem w lewo: rusz P. analog ← Przełożenie nogi nad piłką w prawo: P. analog od 12 → do 3 Przełożenie nogi nad piłką w lewo: P. analog od 12 ← do 9 Odwrotne przełożenie nogi nad piłką w prawo: P. analog od 3 ← do 12 Odwrotne przełożenie nogi nad piłką w lewo: P. analog od 9 → do 12 Przetoczenie piłki w lewo: trzymaj P. analog ← Przetoczenie piłki w prawo: trzymaj P. analog → Cofnięcie piłki (stojąc): RB / R1 + trzymaj L. analog ↓ Sztuczki trzygwiazdkowe Podbicie piłki piętą: rusz P. analog ↑ ↓ Podbicie piłki w górę: rusz P. analog ↑ ↑ ↑ Ruletka w prawo: P. analog od 6 → do 3 Ruletka w lewo: P. analog od 6 ← do 9 Zwód w lewo i ruszenie w prawo: P. analog od 9 ← do 3 Zwód w prawo i ruszenie w lewo: P. analog od 3 → do 9 Starałem się wam to w jak najlepszy sposób wytłumaczyć Edytowane 12 Lutego 2016 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla Administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 http://www.eurogamer.pl/articles/2014-09-28-fifa-15-poradnik-triki-kariera?page=5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi