PapaSmerfx 47 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Serdecznie. Wystąpiła już któraś z kolei niechciana sytuacja, mianowicie, moje IP/SID zmieniło się na zbanowane(Głównie za WH). Dlaczego? Posiadam System Linux - Debian, w którym Cs'a uruchamiam przez win loader, i sam sobie muszę ustawić steam id w plku rozruchowym grę, aby ustawił taki SID. A co do IP, mam router, który łączy się z najbliższym sąsiedztwem(Płacą mi miesięcznie 25% ceny ogólnej, jest to jakieś 75%, a ja płacę tylko 25% xD) I nie mam możliwości Ciągłego resetowania Routera, aby zmienić SID, na którego mam Admina. I kieruje ważne pytanie do administracji(Osób wyższych) Czy jest możliwość zrobienia wyjątku, i dodania Admina na serwerze ZM, na Nick? Rozumiem, że chcecie uchronić przed sprzedażą konta etc. Ale, inaczej nie jestem w stanie pełnić swoich funkcji. Więcej nie mam do dodania... Z poważaniem ~ThePapaSmerf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dwa wyjścia:1. Zakup cs ze steam 2. Instalacja cs bez generowania Steam ID (V23) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapaSmerfx 47 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Steam byłby ciekawym rozwiązaniem, lecz Owy Steam, nie działa na Debianie , Cs v23 nie uruchamia się przez win loader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jak nie działa na debianie? Z tego co wiem, to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi